Fabian Thun

Jag heter Fabian Thun och jag bor i en villa tillsammans med min tilltänkta fru och våra två barn (och tre katter.) Jag ser mig själv som ganska påhittig och driftig. I gymnasiet testade jag på ett år estetisk utbildning med inriktning på teater men bytte sedan till trä och husbyggnad på byggprogrammet.

Jag har haft Vadstena kommun som arbetsgivare sedan 2006 och varit runt och testat det mesta. Bland annat elevassistent, barnomsorg, personlig assistans och äldreomsorgen. Dessförinnan arbetade jag med mattförsäljning på festivaler och marknader. Sedan 2011 jobbar jag på en gruppbostad med inriktning mot daglig verksamhet. Är nyutexaminerad stödpedagog och undersköterska.

Jag blev politiskt engagerad inför valrörelsen 2018 på grund av mitt fackliga engagemang. Jag är huvudskyddsombud och har suttit med i kommunals sektionsstyrelse. Jag älskar Vadstena och jag brinner verkligen för Vadstenas bästa och därför ser jag mitt politiska engagemang som självklart. Jag vill förbättra, förändra och förnya så att alla ska få det så bra som det bara är möjligt. Mitt motto som politiker är att jag är utsedd av er väljare, vilket är enormt hedersamt och ärofyllt, att hantera vår gemensamma ekonomi på bästa möjliga vis.

facebook Twitter Email